Betaalmogelijkheden

Alle prijzen die op onze website vermeld zijn, zijn inclusief 21% BTW. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, wordt je bestelling verzonden. Op de website heb je diverse betaalmethodes.

  • iDEAL (betalen via jouw eigen bank)
  • Creditcard
  • PayPal
  • Afterpay (binnenkort beschikbaar)

In de winkel kun je alleen contant of per PIN betalen. Ook wanneer meubels bij je thuis bezorgd worden, kun je contant of per PIN betalen. Controleer bij je bank of je een pinlimiet hebt en of je deze (tijdelijk) kunt verhogen.

iDEAL

Extra betaalgemak bij het plaatsen van een internetbestelling! De betaling wordt direct overgeschreven. Direct via internetbankieren betalen op de vertrouwde wijze via de aangesloten bank van jouw keuze.

Creditcard

Voor internetbestellingen accepteren wij creditcards van Maestro, Visa en Mastercard. Je geniet van de voordelen van jouw creditcardmaatschappij.

PayPal

Als je in het bezit bent van een PayPal account dan kun je eenvoudig en veilig betalen. Je wordt automatisch doorverwezen naar de website van PayPal. Volg de instructies en klaar!

AfterPay

Eenvoudig achteraf betalen nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt (deze betaalmethode is binnenkort beschikbaar).

Veilig surfen en veilig betalen bij Home Center

Onze website is voorzien van HTTPS met SSL-certificaat (slotje links boven in de adresbalk) met als doel een veilige uitwisseling van gegevens tijdens het surfen en bij het betalen. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens veilig versleuteld.

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >