Home Center
Frisaxstraat 12
8471 ZW Wolvega
T. 0561 61 61 61

Bestelling verzenden

Het is mogelijk om één product of meerdere producten op te laten opsturen. Het gaat hierbij voornamelijk om (woon)accessoires.

De volgende tarieven gelden voor het versturen binnen Nederland (maximumformaat: 100 x 50 x 50 cm en pakketten 10-30 kg: 175 x 78 x 58 cm):

Gewicht Verzendkosten
Tot 10 kilo        € 6,95
Tot 10 kilo - aangetekend* € 8,60
10 - 30 kilo € 13,25
10 - 30 kilo - aangetekend* € 14,90

* Aangetekend versturen: waardevolle pakketten t/m € 500,- verzekerd.

De bestelling wordt verzonden via PostNL. Home Center is niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadigde goederen.

Wil je een product laten opsturen?

Neem dan contact op met de desbetreffende winkel of afdeling. Je kunt bellen met de receptie van Home Center en vragen naar de desbetreffende afdeling/winkel of je kunt via het contactformulier contact opnemen. Klik hier voor de contactgegevens van Home Center

Mocht je een product willen laten opsturen die een groter formaat of zwaarder gewicht heeft dan bovenstaande, dan zijn er andere mogelijkheden om het pakket op te laten sturen. Informeer naar deze mogelijkheden bij de winkel of afdeling waar het product verkocht wordt.

Betaling

Als je één of meerdere artikelen wilt laten opsturen, ontvangen we graag de betaling vooraf per overboeking. Je bestelt een product door contact op te nemen met de desbetreffende afdeling of winkel. Zij geven je bij de bestelling een factuurnummer, dit factuurnummer gebruik je bij de overboeking. Het rekeningnummer, waarop het bedrag overgeboekt moet worden, ontvang je dan ook. Nadat de betaling ontvangen is, sturen wij het product naar je toe.

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >