Artikelen 1 tot 40 van 187 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hoekbanken van stof of leer?

Een hoekbank vind je in diverse soort en maten. Een hoekbank is vaak erg handig als je te maken hebt met een hoek in de woonkamer, deze staat goed in die hoek. Hoekbanken zijn de ultieme loungebanken, ze zijn ideaal om op te relaxen. Vaak zie je deze bank gecombineerd met een longchair. Diegene die daar plaatst neemt, kan lekker met de voeten van vloer televisie kijken of een goed boek lezen. Een alternatief op deze hoekbank met longchair is een hoekbank met hocker. De hocker staat los van de bank en jij bepaalt waar deze geplaatst kan worden. De hocker kan je multifunctioneel gebruiken; als poef, voetenbankje of zelfs als bijzettafel.

Kom hoekbanken testen in de showrooms

Het belangrijkste bij het uitzoeken van een geschikte hoekbank, is de banken proberen. Kom langs in de showrooms van bij. Leolux, Trendhopper of XOOON om de banken uit te testen hoe comfortabel deze zijn. Niet alleen bij deze winkels, vind je hoekbanken ook bij veel andere winkels vind je diverse banken. Je hebt keuze uit ruim 170 verschillende modellen.

Ben je toch op zoek naar een ander soort bankstel? Bekijk dan ook eens de collectie 2-zitsbanken, 3-zitsbanken, elementenbanken en nog veel meer!

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >