Art & Light

Art en Light tekst
Art en Light Lijst
Art en Light Ixxi
Art en Light Zuiver
Art en Light Artemide

Op deze sfeervolle afdeling vind je alle nieuwe trends op het gebied van verlichting en wanddecoratie. Een enorme collectie verlichting komt je tegemoet. Van traditioneel tot strak design, je vindt hier
 werkelijk alles. Je hebt zelfs keuze uit meer dan 1.000 lampen van o.a. Hala kwaliteit lampen; welke ook veel te zien is bij vtwonen. Massive Nederlands bekendste lampen; is een onderdeel van Philips. Philips professionel verlichting; met de nieuwste trends op het gebied van verlichting.

Philips Lighting

Philips Lightingstelt alles in werk om het leven van mensen beter te maken met verlichting. Door o.a. vernieuwende en energiezuinige oplossingen te ontwikkelen voor consumenten. Met nieuwe verlichtingstechnologieën, zoals LED-technologie, en de steeds grotere vraag naar energiezuinige oplossingen, blijft Philips de toekomst vormgeven met baanbrekende nieuwe verlichtingstoepassingen.

>Een innovatie in de verlichting van Philips Lichting, is; Philips Hue. Philips Hue is het slimste LED-verlichtingssysteem voor thuis ter wereld. Dit via internet bedienbare systeem verandert niet alleen de manier waarop we verlichting ervaren, maar geeft ons ook de mogelijkheid om verlichting te creëren die via apptechnologie kan worden aangestuurd.

Bekijk de collectie van Philips Lighting

HK Living

HK Living is een jong Nederlands merk dat hippe meubelen en woonaccessoires ontwikkelt voor elk interieur. Een stoere, rustieke en basic collectie bestaande uit vintage producten, opgepimpt met moderne materialen en frisse kleuren. Dit vind je ook terug in de lampen van HK Living; deze zijn kleurrijk, modern en veelal geschikt voor een vintage, industrieel of modern interieur. De collectie HK Living bestaat voornamelijk uit hanglampen.

Bekijk de collectie verlichting van HK Living

Highlight

Highlight biedt een hoogwaardige collectie binnenverlichting die zich laat kenmerken zich functionaliteit en design. Daarnaast is de (design) verlichting betaalbaar en zijn de lampen kwalitatief goed afgewerkt. Bij Home Center vind je van Highlight diverse tafellampen, wandlampen, plafondlampen, vloerlampen en spots.

Bekijk de collectie van Highlight

Cobra Art Company: kunst aan de wand!

Cobra Art biedt meer dan 200 origineel geschilderde doeken in verschillende stijlen. Van modern tot 
eigentijds en van landelijk tot trendy. De collectie is vernieuwend, fotografiekunst dat verwerkt is op diverse materialen zoals canvas en acrylaat, trendy, zeer decoratief én betaalbaar. Cobra Art is een groep hollandse kunstenaars die schitterende schilderijen ontwerpt zodat er geen één hetzelfde is. Wil je graag meer zien van de afdeling Art & Light? Klik dan hier voor een sfeerimpressie van de afdeling Art & Light

De afdeling Art en Light bevindt zich op de begane grond, rechts van de entree de gang in.

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >