Ambiënte

Ambiente tekst
Ambiente servies
Ambiente Henders & Hazel
Ambiente Riviera Maison
Ambiente D-bodhi

Warmte, sfeer en comfort vind je terug op de afdeling Ambiënte. Warmte, sfeer en comfort zoals je dat graag thuis (in je eigen huis) ervaart. Het gevoel van heerlijk thuis zijn kun je bereiken met een modern of tijdloos interieur. Of juist met combinaties van meubelen, licht en accessoires, die je persoonlijke smaak weerspiegelen. Zo kun je gezellig en sfeervol wonen. Op de afdeling Ambiënte vind je veel bekende merken in een gezellige sfeer, je vindt o.a. de volgende merken:

Rivièra Maison

Het merk Rivièra Maison staat voor een "Way of Life" en een levensstijl waar genieten een belangrijk aspect is. De kernwaarden van Rivièra Maison zijn exclusiviteit, sfeer en service. Tevens wil Rivièra Miason een breed publiek aanpreken, waar Rivièra Maison met 'feel good' geassocieerd wordt. De Rivièra Maison stijl kan worden omschreven als landelijk en romantisch. De Rivièra Maison collectie is erg uitgebreid, van woonaccessoires tot aan banken, dekbedovertrekken en tafels. Het brede assortiment wordt in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. 4x per jaar wordt de collectie geheel vernieuwd. Home Center is premium dealer van Rivièra Maison.

Bekijk de collectie van Rivièra Maison

Henders & Hazel

Meubelmodehuis Henders & Hazel laat je inspireren door haar prachtige meubels, vervaardigd door vakmensen in eigen atelier. De collectie van Henders & Hazel staat voor kwaliteit, karaktervol design en duurzaamheid en weet dankzij deze combinatie de perfecte sfeer in je woning te creëren. Er wordt steeds gezocht naar een perfecte balans tussen materiaal, vorm en kleurkeuze. Of je nu kiest voor een totale metamorfose of voor een nieuw accent, Henders & Hazel heeft altijd een passende oplossing voor je!

Bekijk de collectie van Henders & Hazel

d-Bodhi

d-Bodhi staat voor duurzaamheid. De collectie kasten, tafels, stoelen en decoratie zijn gemaakt van gerecyclede producten, zoals duurzaam hout en ijzer. Dit levert een prachtige collectie op van unieke eco-vriendelijke meubelen met een doorleefd karakter en een exclusieve uitstraling. d-Bodhi maakt Aziatische teakhouten meubelen volgens de hoogste ecologische standaard. Geen enkel meubelstuk van d-Bodhi is hetzelfde!

Bekijk de collectie van d-Bodhi

Studio Sfeer

Wanneer je de shop Studio Sfeer binnen wandelt, stap je in een unieke wereld van sfeer, comfort en luxe. In deze frisse en eigentijdse woonwereld beleef je meubelen en sfeer zoals nooit tevoren. Voel de rijke stoffen, neem plaats in de stijlvolle meubelen en bedenk hoe ze in jouw interieur kunnen staan. Alle meubelen van Studio Sfeer zijn "Made in Holland" en dragen het keurmerk Nederlandse kwaliteit. In de fabriek komen ambachtelijk vakmanschap en moderne machines samen om een duurzaam meubel te produceren van hoogwaardige kwaliteit.

Bekijk de collectie van Studio Sfeer

Wil je graag meer zien van de afdeling Ambiënte? Klik dan hier voor een sfeerimpressie van de afdeling Ambiënte

De afdeling Ambiënte vind je op de 1e etage bij Home Center.

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >