Home Matic

Home Matic werkt alleen met de beste fabrikanten in Nederland en Duitsland, omdat wij de beste keukens willen aanbieden. In onze showroom hebben we van elke fabrikant een aantal opstellingen staan. Uiteraard kunnen deze keukens compleet aangepast worden naar jouw eigen smaak!

Onze verkopers zijn echte keukenspecialisten en geven eerlijk en deskundig advies. Zij helpen jou GRATIS met het ontwerpen van je ideale keuken aan de hand van 3D-tekeningen. Indien nodig komen wij zelfs bij je thuis voor advies.

next125: aangenaam geprijsde designkeukens

Design in overeenstemming met natuur en prijs. Dat is onze filosofie. Dat is onze eis. Internationaal design creëren dat ontroert en fascineert. Groots en tot in detail uitgedacht. Uitmuntend en duurzaam geproduceerd. En dat voor een verrassend aangename prijs.

next125 - eersteklas en internationaal design. Duurzaam geproduceerd. En dat voor een verrassend aangename prijs.

Enkele modellen uit de collectie van next125 keukens


NX-500

NX-500

NX-502

NX-620

NX-870

NX-902

Home Matic

Onze afdeling Home Matic biedt duurzame designkeukens met oneindig veel keuze op het gebied van fronten, werkbladen en A-merk apparatuur. Wij hebben vele prachtige keukenopstellingen staan met de nieuwste trends op keukengebied. Alle keukens zijn in diverse maatvoeringen, opstellingen en kleuren verkrijgbaar. Daarnaast biedt Home Matic een ruime keuze in werkbladen en apparatuur, bijvoorbeeld een luxe oven, inbouw koffiemachine etc. van bekende merken.

Home Matic staat voor:
Keukens met allure in elke stijl
10 jaar garantie op keukenmeubelen
Snelle levertijden
Advies op maat en een eerlijke prijs
Wij komen eventueel gratis bij je thuis voor advies
Topkwaliteit uit Nederland en Duitsland
Gratis 3D-tekening van je droomkeuken

Kom naar de showroom in Home Center en laat je inspireren door de prachtige keukencollectie die te bezichtigen is. Laat je vervolgens uitgebreid voorlichten door onze verkoopmedewerkers en stel jouw ideale keuken samen.

Sfeerimpressie showroom

Om u een betere shopbeleving te bieden maken wij gebruik van cookies. Meer informatie >